Home/nieuws
Team aan-/afmelden
Lid aan- en afmelden
Onze sponsors
Het bestuur
Wedstrijdprogramma
Onze teams
Info tav wedstrijden
Wil KoningSponsordag
Jeugdtoernooi
Toernooiboekje 2018
Programma 2018
Uitslagen 2017
Foto's 2017
Uitslagen 2016
Foto's 2016
Uitslagen 2015
Uitslagen 2014
Privacy Policy
Interessante links
Geschiedenis
Fotoalbum
Contact

 

5e Multimate Jeugdtoernooi zeer druk bezocht

Het Multimate jeugdtoernooi dat dit jaar voor de 5e keer op rij werd georganiseerd mocht zich verheugen op een grote publieke belangstelling. Het bestuur kon zich de tijden niet herinneren dat de tribunes zo vol zaten.

Veel aanmoedigingen van de tribune resulteerde in spannende wedstrijden waar door de jeugd op het scherpst van de snede om de punten werd gestreden. In alle 3 de leeftijdsklasse werd een prijsuitreiking georganiseerd met dit jaar prijzen die gebruikt kunnen worden tijdens het seizoen, onder meer een wedstrijdbal, sporttassen en energy drinks werden vergeven.Bij de B-junioren wisten de mannen van Lutjebroek de eerste prijs binnen te halen, bij de C2 junioren ging de eerste prijs naar Zvv Veerhuys en bij de C1 junioren naar alweer Lutjebroek.Mede door de inzet van de vele vrijwilligers en de sponsors weer een succesvol toernooi achter de rug, allemaal grote dank hiervoor!4e Multimate jeugdtoernooi succesvol verlopenOp zondag 7 januari 2007 is het 4e Multimate Jeugdtoernooi succesvol verlopen. Zvv Avenhorn K&S organiseerde het jeugdtoernooi voor het 4e jaar in sporthal de Koggehal in De Goorn. Ook dit jaar werden de wedstrijdballen beschikbaar gesteld door Gerard Groot en Arie Rotteveel. Het bestuur bedankt hen voor deze steun.  

                    Uitslagen C-junioren                            Uitslagen B-junioren

ZVVO Sandow

-

Zvv Avenhorn K&S

8-0

ZVVO Sandow

-

Zvv Avenhorn K&S

5-0

Zvv Veerhuys

-

Zvv Zwaag

1-2

Zvv Veerhuys

-

Zvv Zwaag

2-0

ZVVO Sandow

-

BZV/Hommersen

2-0

ZVVO Sandow

-

BZV/Hommersen

2-2

Zvv Avenhorn K&S

-

Zvv Veerhuys

0-4

Zvv Avenhorn K&S

-

Zvv Veerhuys

0-4

Zvv Zwaag

-

BZV/Hommersen

2-0

Zvv Zwaag

-

BZV/Hommersen

2-4

ZVVO Sandow

-

Zvv Veerhuys

5-0

ZVVO Sandow

-

Zvv Veerhuys

1-1

BZV/Hommersen

-

Zvv Avenhorn K&S

1-2

BZV/Hommersen

-

Zvv Avenhorn K&S

1-1

Zvv Zwaag

-

ZVVO Sandow

0-8

Zvv Zwaag

-

ZVVO Sandow

1-1

Zvv Veerhuys

-

BZV/Hommersen

1-1

Zvv Veerhuys

-

BZV/Hommersen

1-0

Zvv Avenhorn K&S

-

Zvv Zwaag

1-2

Zvv Avenhorn K&S

-

Zvv Zwaag

1-3

3e Multimate jeugdtoernooi succesvol verlopen 

 

Op zondag 8 januari 2006 is het 3e Multimate Jeugdtoernooi succesvol verlopen. Zvv Avenhorn K&S organiseerde het jeugdtoernooi voor het 3e jaar in sporthal de Koggehal in De Goorn. Naast onze eigen B- en C junioren waren ook dit jaar ’t Hoornsche Veerhuys, Zwaag, Alpha Tours, BZV en FC Muggenburg aanwezig. 

 

Om 12.00 uur precies begon het toernooi voor de C junioren, onder begeleiding van scheids Dirk en Gerard. De C junioren van Zwaag weten de 1e plaats op te eisen door een in een spannende wedstrijd ’t Hoornsche Veerhuys te verslaan. De 3e plaats was voor Muggenburg, gevolgd door BZV en op de laatste plaats Avenhorn K&S. Bij de B junioren moest Avenhorn K&S het afleggen tegen ’t Hoornsche Veerhuys.’t Hoornsche Veerhuys veroverende de1e plaats gevolgd door Avenhorn K&S. Een mooi resultaat in een sterk deelnemers veld. Zwaag bezette de 3e plaats, BZV werd 4e en Alpha Tours werd met 2 punten laatste.

2e Multimate jeugdtoernooi

Zondag 2 januari 2005 is het 2e Multimate jeugdtoernooi weer gespeeld. Met deelnemers als Veerhuys, Alpha Tours, Het Gouden Hoofd, Zwaag en Zvv Avenhorn K&S was het toernooi goed bezet. Voor aanvang van het toernooi werd er eerst nog een moment stil gestaan bij de slachtoffers die gevallen zijn in Azië.  

Om twaalf uur trapte de C-junioren af, spanning, emoties en technische hoogstandjes zorgden ervoor dat     het publiek leuke wedstrijden zag. Bij de tussenstand, na afloop van de wedstrijden van de C-junioren, was het titelverdediger Het Gouden Hoofd dat aan kop ging gevolgd door Veerhuys met een minder doelsaldo. De B-junioren mochten het toernooi afsluiten waarbij Veerhuys een klasse beter was dan de andere teams.Veerhuys behaalde 12 punten, gevolgd door Het Gouden Hoofd.

1e Multimate jeugdtoernooi 

Zaterdag 17 januari is het eerste Multimate Jeugdtoernooi gehouden in sporthal de Koggehal. Zvv Avenhorn K&S organiseerde het toernooi voor A- en B-junioren.  

Vele jaren geleden was dit toernooi al succesvol en het werd dus tijd voor een vervolg van het toernooi. De organisatie had de weergoden gelukkig mee. U zult misschien denken dat het weer geen invloed heeft op een zaalsport maar dat lag dit keer iets anders. De veldvoetballers hadden een programma voor zaterdagmiddag. Door de hevige regenval werden deze wedstrijden afgelast en konden zijn van start op ons toernooi. 

Om 15.00 was de aftrap voor de B-junioren en werd er volop gestreden voor de punten. Mocht het in de wedstrijd niet lukken dan was er na de wedstrijd de mogelijkheid om direct revanche te nemen op de tegenstander met een dart spelletje. Het Gouden Hoofd uit Blokker was bij de B-junioren het meest succesvol. 

Vanaf 18.00 was het de beurt aan de A-junioren om punten te pakken voor het overall klassement. Hier streden Het Gouden Hoofd en Wognum Nicols op de hoogste plaats.  

Copyright 2008 | Zaalvoetbalvereniging Avenhorn